Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobic kase w wieku 12 lat?xdd

Shinoitte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieram na *CENZURA*, potrzebuje 800-900zl;pp

(Do wakacji bede mial 400-600 zl )

No ale do celu mi brakuje jeszcze;cc

Odpada:

-Roznoszenie ulotek(Mieszkam w malej miejscowosci, wsi;pp)

-Pilnowanie dzieci(hahaha ;p)

-Wyprowadzanie psow ( Mi to by nawet psa nie dali by pod opieke xD)

-Sprzedawanie na allegro

-Pomoc w zajeciach domowych;p

No i jak tu zarobic ta kase?xP

shinq.png

Opublikowano

Ciekawe czy 12-latek potrafi odpalić kosiarke.. Jak by mu kompa dali to by kosił, w jakiejs grze.

Bez spamu, możesz robic zakupy starszym ludziom.

Opublikowano

Ciekawe czy 12-latek potrafi odpalić kosiarke.. Jak by mu kompa dali to by kosił, w jakiejs grze.

nierzad

sprzedaj dziewictwo / znajdź sponsora

Ja pierd*ol*.... Zepsuliście mi humor ;C Banda łomów... Kto wam dał dostęp do internetu?...

shinq.png

Opublikowano
Jak zarobic kase w wieku 12 lat?

Odczekać parę lat i iść do pracy, a tak na serio to w takim wieku nie ma zbyt wiele możiiwości zarobków. Może zbieraj grzyby, jagody i sprzedawaj.

Opublikowano

Spróbuj może PPA (zarabianie przez to że ktoś pobiera twoje pliki) stawki podobno mogą sięgać ok 10$ (nie jestem pewien tak tylko słyszałem) poradniki lub osoby obeznane z tym znajdziesz na forum.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Naucz się czegoś sensownego, a następnie to wykorzystaj ( umiejętność tworzenia video- zysk na YouTubie, tworzenie stron etc.)

Opublikowano

@cichyiti PPA nie jest takie dobre, bo jest już tylu uploaderów, że ciężko się przebić i nie masz pwności że ktoś skoprzysta z twoich.

Opublikowano

Robisz ogłoszenie, że oferujesz zakupy na telefon. Rozwieszasz te ulotki i czekasz aż ludzie zadzwonią. Dajesz im paragon i niech dopłacają po ileś tam :D np. 5zł.

Najlepiej jakbyś miał skuter albo motorower ;)

Opublikowano

używaj więcej emotikonek to będą Cię mieli za większego dzieciaka niż jesteś. nie zarobisz. nie pójdziesz na budowę nie zrobisz nic

Opublikowano

zostaje jeszcze handel narkotykami, marihuaną się fajnie handluje i są z tego pieniądze.

Kupiłbyś zioło od 12 latka? bo ja tak, ale za gieta dałbym mu 5 zł. i wpierdol, więc raczej by chłopak nie zarobił..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Poszukaj czegoś zbędnego w domu i sprzedaj, tablica itp. wiele tego. nawet koledze.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Kupiłbyś zioło od 12 latka? bo ja tak, ale za gieta dałbym mu 5 zł. i wpierdol, więc raczej by chłopak nie zarobił..

To by powiedział szefowi i byś dostał kulkę w łeb... ale przed tym jeszcze wpier... za twoje cwaniactwo...

Topic.

Najlepiej to idź rwać wisnie, borówki itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...